Tenis

Tenis balls on a tennis court

Supranumit si sportul alb, este unul dintre cele mai complexe sporturi si consumatoare energetic si caloric, ajutand individul la dezvoltarea fizica si mentala armonioasa. Este un sah in miscare.

  • Echipa noastra de antrenori din Brasov are rolul de a-i antrena atat pe cei mici cat si pe cei mari sa se dezvolte cat mai armonios intr-un mediu distractiv si interactiv.
  • Oferim sansa tuturor de a dobandi deprinderi esentiale in dezvoltarea lor fizica si psihica, urmand unul dintre cele mai indragite sporturi.
  • De la sanatate, la disciplina si distractie, cursurile de tenis pot prezenta ocazii unice pentru socializare si pentru stapanirea unui sport nou.

Cursuri individuale

  • Pentru copii: se recomanda ore individuale incepand de la varsta de 8 ani, pentru copii mai mici de 8 ani va recomandam antrenamente de grup
  • Pentru adulti: antrenamentele se desfasoara in urma unei programari, in prima sedinta facandu-se o evaluare a nivelului si neovilor de baza a solicitantului, dupa care se stabileste tipul de antrenament caruia i se incadreaza: intiere, mediu, perfectionare sau sparing partener.

Cursuri de grup

  • Pentru copii incepand cu varsta de 4 ani se organizeaza grupe de 4 – 6 copii sau mai multi, in functie de disponibilitatea antrenorilor si voluntarilor care acorda atentie deosebita fiecarui copil in parte
  • Pentru adulti se formeaza grupe conform preferintelor acestora si programul lucru. Pentru initiere recomandam adultilor sa inceapa pregatirea alaturi de un prieten, invatand impreuna, vor putea juca impreuna ulterior.
  • Grupele se organizeaza in functie de varsta si nivel de pregatire
  • Antrenamentele cuprind dezvoltarea calitatilor motrice de baza (forta, viteza, rezistenta, indemanarea, supletea/mobilitatea), priceperi si deprinderi motrice, pregatire fizica, invatarea elementelor tehnice ale tenisului, invatarea regulamentului, invatarea elementelor tactice, situatii de joc, meciuri si jocuri distractive
Game of tennis

Cardio-tennis

Sistemul play and stay

Tenis 10

Cotizatie membri

Antrenament individual

*chiria aferenta terenului de tenis nu este inclusă

Antrenament de grup copii

Grup de 2 <

Grup de 4 <

*la antrenamentele de grup se acceptă doar plata cotizatiei lunare in avans

Antrenament de grup adulti

Grup de 2 <

Grup de 4 <

*la antrenamentele de grup se acceptă doar plata cotizatiei lunare in avans