Antrenori

Tennis time. Close-up of tennis racket and tennis ball laying on the court

Antrenori

Florentina Jelea

A practicat tenis de performanta de la varsta de 5 ani, a participat la numeroase competitii de tenis nationale si ITF. A inceput sa antreneze copii inca dupa terminarea liceului dar in  2013 antrenoratul a devenit meseria ei permanenta. Ca si pregatire, la terminarea liceului a obtinut diploma de instructor sportiv, a urmat studiile Facultatii de Educatie Fizica si Sporturi Montane, sectia Sport si Performanta Motrica, specializarea schi alpin, Facultatea de Stiinte Economice, Business Administration in limba engleza, apoi Master in Management Sportiv, modulele psihopedagogice nivel 1 si 2, si nu in ultimul rand Scoala de antrenori CNFPA, Bucuresti, specializarea tenis.

De-a lungul timpului a mai participat la cursuri de specializare atat pentru tenis cat si schi, obtinand astfel calificarea de antrenor international GPTCA, nivel B, pentru juniori ATP, diploma de preparator sportiv, antrenor de cardio-tenis, diploma monitor de schi si sporturi de alunecare pe zapada.

In 2016 dupa finalizarea acestor cursuri a inceput sa puna bazele Asociatiei Sportive Club Faci-Sport, impreuna cu mama si sora sa.

                     In cei 9 ani de experienta in antrenarea adultilor si copiiilor, atat la nivel de amatori cat si performanta, a obtinut rezultate la competitiile de copii in sistem Tenis10, cu mai multi sportivi la categoriile rosu, portocaliu si verde, castigand chiar locurile I, II si III.

De asemenea a obinut rezultate la concursurile de amatori pentru adulti, in sistemul tenispartener (devenit acum sportya.ro), atat ea personal ca jucatoare, cat si cursantii acesteia. In 2013 a fost locul 5 pe tara la nivel Master in circuitul competitii-sportive.ro. De-a lungul timpului a castigat numeroase meciuri dar si semi-finale si finale la aceste turnee de amatori, atat la simplu cat si la dublu, fiind de cele mai multe ori singura participanta de sex feminim la categoria sa joc.

Antrenori

Eduard Andreas Bogdan

A practicat tenis si schi de performanta încă de la vârsta de 4 ani, participand atat la competitii nationale cat si internationale. Are o experienta in predat de aproximativ 12 ani si face asta cu placere, incercand sa transmita bucuria de a face sport tuturor elivilor sai.

 

Antrenori The tennis ball on a tennis court